Hæklede grydelapper med julestjerner

Så er der igen gået lidt “Mormor” i den 😀 

Har hæklet disse grydelapper efter denne opskrift.

Jeg synes opskriften var lidt “bøvlet”, men det lykkedes da at få dem færdige.

Reglerne for copyright gør, at jeg ikke kan skrive mine rettelser og kommentarer ind til jer her, men hvis du (også) får problemer undervejs, er du velkommen til at kontakte mig … synes jeg har helt godt fat i fremgangsmåden nu 😉 

 

2 Replies to “Hæklede grydelapper med julestjerner”

  1. Den går helt galt for mig… jeg går allerede galt i den fra omgang 3. Det er ren volapyk. Jeg er ellers normalt ret god til at læse opskrifter 😬

    1. Hej Rikke,

      jeg giver dig fuldstændig ret i at opskriften er bøvlet. Kan du forklare lidt mere præcis hvad din udfordring er, så skal jeg gerne forsøge at hjælpe dig videre. Det færdige resultat er nemlig sååååå fint 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *