Grydelapper :-)

Et nært familiemedlem har bedt mig om at lave nogle “tykke” grydelapper som ikke er “fimsede” – og så skal de altså ikke være alt for farvestrålende” … – sådan nogle som rigtige mænd kan bruge uden at føle sig delvist kastrerede mens de bruger dem” …  😀 😀 

Godt så! Opgave forstået 😀 … og delvis udført (er igang med nr. 2)

Jeg har valgt at hækle to grydelapper, og så hækle dem sammen … her kan du se den ene side …

… og her er den anden side …

Jeg har hæklet med helt almindelig bomuldsgarn 8/4 og nål nr. 3.

Jeg har hæklet efter en video på YouTube som du kan finde her 🙂 … hæklede til jeg syntes størrelsen var helt rigtig, og undlod at hækle den kant på som vises i videoen til sidst. I stedet hæklede jeg de to sammen, og lavede en hank.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *