Strikkede klude i glade farver :-)

Dette mønster er super nemt, og bliver efter min mening smukt på begge sider 🙂

Man skifter imellem at strikke to pinde. 1 pind ret, og 1 pind 1ret, 1vrang. Helt enkelt og dejlig nemt 😉

Mine klude har 7-8 retmasker i hver side og 10-12 pinde ret i starten og afslutningen af kluden.

Jeg strikker altid mine klude lidt længere end de er brede. Når kludene bliver vasket, så kryber de lidt mere i længden end i bredden, og ved at strikke dem et par centimeter længere, ender man ud med en kvadratisk klud 🙂

Rigtig god fornøjelse 🙂 YARN U LATER 😀

2 Replies to “Strikkede klude i glade farver :-)”

 1. Hej Sanne. Er “nybegynder” efter 30 års pause. Vil starte med denne nemme opskrift, flot. Kan du måske fortælle mig navnet på det grøn-lilla-blå garn, du har brugt til den første klud herover. Så smukke farver. På forhånd tak. Venligst Lone

  1. Hej Lone 🙂

   Beklager mit sene svar 😉 Garnet der er brugt til den klud, er tyrkiske Alize Bella. Jeg ved at http://www.strikkegarn.eu sælger Alize garn, men ved desværre ikke om de har netop den variant.
   Rigtig god fornøjelse med strikketøjet 🙂
   Mange venlige hilsner
   Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *